Om oss

Vi är det rätta valet när du behöver en hantverkare

Välkommen till en hantverksfirma som tar sig an allt från tak till källare. Vi är rätt val när du söker en firma med breda kunskaper. Idag söker du hjälp med dränering, men nästa gång du behöver få något ordnat i huset kan du också vända dig till oss. Enkelt för dig då du vet att vi alltid finns där när du behöver det!

Integritet, kvalitet och service är kärnvärden i vårt arbete, och det är runt dessa principer vi strävar efter att forma M5 Bygg, med varje kund, i varje projekt, varje dag. Att bli betrodd och få möjligheten att, genom vår och våra medarbetares samlade erfarenhet inom bygg och renovering, assistera kunder att förbättra sina hem är grunden till att vi startade företaget.

Vi hjälper dig på resan

Oavsett om du planerar att bygga ett nytt kök, renovera ditt badrum eller omgestalta stora delar av ditt hus, är bygg- och renoveringsprocessen en kreativ resa. Genom att prioritera klar kommunikation och noggrann uppföljning kan vi säkerställa det bästa utfallet för dig som kund, och det är därför vi lägger sådan vikt vid detta under hela ditt projekt.

Idag utgör vi ett team om 18 engagerade medarbetare som arbetar tillsammans för att assistera våra kunder med att förnya deras hem och byggen.

När du väljer oss får du 10 års arbetsgaranti, hantverkare med rätt certifiering, en rejält tilltagen ansvarsförsäkring och dygnet runt-jour om det skulle behövas.

Vi utför dränering och andra markarbeten åt villaägare och företagare