Markarbeten Stockholm

Kvalitativa markarbeten till rimliga priser

Är du i behov av en stabil, kunnig och erfaren partner inom markarbeten i Stockholm? Vi är ett företaget för dig! M5 Bygg har lång vana av olika markarbeten i Stockholm och vi erbjuder våra tjänster till allt från företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner. Oavsett storlek på uppdraget och oavsett i vilket syfte vi anlitas för ett markarbete så kan du räkna med ett professionellt arbete där fokus ligger på att skapa hållbarhet. 

Vi har en stor maskinpark som i kombination med ett utbildat och kunnig team kan säkerställa kvalitativa markarbeten i Stockholm till rimliga priser. Är du privatperson kan du dessutom använda ditt Rot-avdrag och genom detta dra av 30 % av den totala kostnaden för arbetet.

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan så återkopplar vi för ett möte så snart som möjligt. Välkommen till M5 Bygg - experten på markarbeten i Stockholm! 


Därför är markarbeten viktiga 

Allt börjar med grunden, eller hur? Det är inte riktig sant. Oavsett vilken byggnation som ska resas så är det viktigt med en stabil grund att ställa exempelvis ett hus, en friggebod eller ett Attefallshus på. Innan grunden gjuts så ska emellertid ett gediget markarbete äga rum. Marken och tomten måste förberedas så att en stabil grund kan skapas. 

Vi har lång vana av markarbeten i samband med byggnationer och kan gräva, schakta och i övrigt skapa en stabilitet i marken som gör att din framtida byggnation står stadigt och stabilt. Ett undermåligt markarbete kan medföra risk för ras och med detta så kommer också den byggnation du genomfört att ta skada. 

Markarbeten Stockholm - en investering 

Ett gediget markarbete, utfört på ett fackmannamässigt sätt och enligt de regler och föreskrifter som finns, är en av de bästa investeringarna man kan ta i samband med att man ska genomföra en byggnation av något slag. 

Samma sak om man planerar att exempelvis anlägga en trädgård - eller exempelvis asfaltera eller stenlägga en uppfart. Snålar man in, vilket många tyvärr gör, då det kommer till markarbeten i Stockholm så får man också i framtiden betala priset. 

Det kan i värsta fall innebära att det nybyggda huset drabbas av sättningsskador och att man måste genomföra omfattande arbeten för att rätta till detta. Det handlar då också om betydande kostnader. 

Genom att betala för ett rejält och fackmannamässigt utfört markarbete så får du en hållbar och stabil byggnation att använda i framtiden. Markarbeten i Stockholm ska aldrig ses som utgift eller som en minuspost i budgeten: det handlar om en riktigt bra investering. 

Goda referenser - kontakta våra tidigare kunder 

Vi har genom åren utfört markarbeten i Stockholm i samband med allt från större entreprenader vidare till mindre projekt hemma hos privata villaägare. Oavsett vilket uppdrag och oavsett storlek på detta så ligger alltid vårt fokus på att leverera ett högkvalitativt arbete till överenskommet pris och inom avtalad tid.

 Vårt sätt att arbeta bygger på att skapa långsiktiga relationer och samarbeten även i framtiden. Att vi har en massa kunder som rekommenderar oss till andra - och som fortfarande anlitar oss - är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta är det rätta. 

Vill du veta mer om oss och hur vi agerar i samband med att vi anlitas för markarbeten i Stockholm? Vi sätter dig gärna i kontakt med några av våra tidigare kunder och referenser. Förhoppningsvis blir även du en av dessa i framtiden! 

markarbeten Stockholm

Markarbeten Stockholm - slipp framtida fuktskador 

En annan viktig aspekt av markarbeten handlar om att leda bort vatten från byggnationen. Ett väl genomtänkt dräneringssystem är avgörande för ett friskt hem och exempelvis en källare som hålls fräsch och fri från både mögel- och fuktskador. 

Vi erbjuder kompletta och heltäckande lösningar för både markarbeten och dränering i Stockholm. Väljer du oss så garanteras du en trygg, säker och kunnig partner som ser till att din framtida byggnation både står stadigt - och hålls fri från fuktrelaterade problem. 

Kommunikation är A och O 

Då det kommer till markarbeten så kan olika oförutsedda överraskningar dyka upp. Även om man genomför en noggrann undersökning av de geologiska förutsättningarna så kan det dyka upp exempelvis berg och sten som sinkar arbetet och som gör att det tar längre tid än planerat. Detta kan också påverka kostnaden. 

Vi är alltid transparenta i dessa frågor och håller alltid dig som kund ajour med vad som händer. Vi kommunicerar rakt och öppet och ger dig alltid information om hur allting går. Du har alltid sista ordet och du är definitivt med på resan.

 Genom god kommunikation kan missförstånd undvikas och därmed också onödig irritation. Vi arbetar alltid nära våra kunder och ser alltid till att det finns en tydlighet när vi anlitas för markarbeten i Stockholm.

Heltäckande lösningar för markarbeten i Stockholm